03 331 86 99 sales@adver-online.be

Online plaatsen van uw personeelsadvertentie met behulp van de volgende diensten

Uw vacature tekst onder de loep

Een krachtige vacaturetekst is de basis voor een succesvolle werving. De tekst moet niet alleen potentiële kandidaten overtuigen om direct te solliciteren, maar ook goed vindbaar zijn in zoekmachine resultaten. Naast vacature verspreiding via online mediakanalen speelt Search Engine Optimisation (SEO) een belangrijke rol. Met slechts enkele tekstuele aanpassingen aan uw vacaturetekst kunt u de vindbaarheid van uw vacature verbeteren. Gebruikt u een functietitel waar de doelgroep daadwerkelijk op zoekt? Op welke woorden wilt u dat uw vacature gevonden wordt? Heeft uw vacaturetekst een wervend intro? Om u te helpen bij deze vragen adviseren wij u over SEO teksten en geven tips & trics over elementen die u zeker niet moet vergeten.

Diensten: vacaturetekst optimalisatie
Diensten: vacature verspreiding op mediakanalen

Jobsites

Vergroot de online zichtbaarheid en het bereik van uw vacature door de beste mediakanalen in te zetten voor uw recruitment campagne. Of dit nu op een jobsite of een generieke, niche of regionale website is. Wij helpen u de juiste te kiezen uit het enorme aanbod en leveren daar tijdbesparing en prijsvoordeel mee op. Wij kopen plaatsingen op grote schaal in en hanteren daardoor de beste tarieven.

Social media

Kom op een laagdrempelige manier in contact met zowel actief als latent werkzoekenden door social media recruitment in te zetten voor uw vacature. Platformen als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram beschikken over veel data, waardoor het mogelijk is gericht te adverteren. Social media draagt niet alleen bij aan het vergroten van betrokkenheid, het versterkt ook de naamsbekendheid. Niet onbelangrijk, wij maken gebruik van A/B testing. Door verschillende advertentieteksten en afeeldingen automatisch te testen verhoogt de kans op conversie. En voor dat extra duwtje in de rug krijgen potentiële kandidaten uw vacature nog eens te zien met behulp van retargeting.

Diensten: vacature verspreiding op social media
Diensten: vacature verspreiding op Google Adwords

Google AdWords

Een vacature met een korte looptijd? Maak gebruik van Search Engine Advertising, ook wel zoekmachine adverteren met Google Adwords genoemd. Ruim 40% van de werkzoekenden gebruikt Google als oriëntatiebron, u bereikt dus uw doelgroep veelal in de eerste stap van het zoekproces. Niet onbelangrijk, wij maken gebruik van A/B testing. Door verschillende advertentieteksten automatisch te testen verhoogt de kans op conversie. En voor dat extra duwtje in de rug krijgen potentiële kandidaten uw vacature nog eens te zien met behulp van retargeting.

Landingspagina

Simpel, overzichtelijk en geconcentreerd op één boodschap. Dat is een landingspagina. Op een landingspagina ‘landen’  bezoekers als gevolg van een online campagne. De pagina bevat één duidelijk verhaal, met een opvallende call-to-action zodat bezoekers direct begrijpen wat er van hen verwacht wordt. Solliciteren! Of dit nu in de vorm van het uploaden van een cv en motivatie is of het achterlaten van een telefoonnummer om teruggebeld te worden.

Diensten: vacature weergave op landingspagina (SEO)
Diensten: vacature vermelding op werken-bij website

Werken-bij website

Een werken-bij website richt zich volledig op de candidate experience en vormt het centrale punt van al uw wervingsactiviteiten. Daarnaast zorgt de website voor een optimale vindbaarheid van uw vacatures en versterkt het direct uw werkgeversimago. Zorg met behulp van storytelling, beleving en onderscheidend vermogen voor niet alleen meer sollicitaties maar ook sollicitaties van hogere kwaliteit.

Recruitmentsysteem (ATS)

Binnengekomen sollicitaties sneller verwerken en minder tijd kwijt zijn aan administratieve handelingen? De recruitment software van HROffice biedt u overzicht van alle openstaande vacatures, bijhorende sollicitanten en de fase van het proces waarin deze verkeren. Allemaal vanuit één omgeving! Maak het proces eenvoudiger, overzichtelijker én kwalitatief beter. HROffice Recruitment is in de basis gratis en kan vervolgens eenvoudig uitgebreid worden met diverse functionaliteiten. Geheel naar de wensen en behoeften van uw organisatie, zodat u alleen betaald voor hetgeen u gebruikt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Share This